مراقبت از پوست

بهترین درمان لک های صورت + عوامل ایجاد لک های پوستی

انواع لک های صورت و راههای درمان

5
(2)

لک های صورت یک بیماری پوستی بسیار شایع است که می‌تواند توسط عوامل مختلفی مانند آسیب خورشید، ماه گرفتگی، بارداری، بیماری‌ها، ژنتیک و غیره ایجاد شود. بینی، پیشانی و گونه‌ها مکان‌های رایج این بیماری پوستی هستند. که می تواند هم مردان و هم زنان را تحت تأثیر قرار دهد. این لکه‌ها در رنگ های قهوه ای روشن تا تیره ظاهر می شود. بین 20 تا 30 سالگی، این لک ها بیشتر ظاهر می شوند.

هنگامی که پوست بیش از حد لازم ملانین تولید می کند، لکه های تیره (هیپرپیگمانتاسیون) ایجاد می شود. اگرچه این لکه‌ها در واقع بسیار کوچک و سطحی هستند و خطری برای سلامتی ایجاد نمی‌کنند، اما بر اعتماد به نفس افراد تأثیر دارند. اکثر افرادی که این لک ها را بر صورت دارند از ظاهر خود ناراضی هستند و به طور مداوم به دنبال درمان هستند. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد لکه های صورت و درمان آن هستید، تا انتهای مقاله با همراه شوید.

چه چیزی باعث ایجاد لکه های روی صورت می شود؟

هنگامی که نور خورشید به رنگدانه های پوست به نام ملانین برخورد می کند، می تواند منجر به ایجاد لک های صورت شود. البته بدیهی است که عوامل مختلفی در ایجاد لکه های صورت نقش دارند، اما شایع ترین نوع لک ها مربوط به لکه های ناشی از آفتاب است. لک ها در زنان اغلب در اثر بارداری ایجاد می شود.

شایع ترین ایجاد عوامل ایجاد لک‌های پوستی

  • کمبود ویتامین ها
  • نور خورشید
  • بالا رفتن سن و پیری
  • مصرف داروهایی مانند هیدانتوئین، دی پنسیلامین ، کلرپرومازین، – و همچنین داروهای ضد مالاریا و ضد سرطان 
  • تحریک پوست
  • استفاده از لوازم آرایشی
  • حساسیت به برخی مواد مانند ادکلن و عطر
  • روماتیسم، نارسایی کلیه و سیروز کبدی چند نمونه از این بیماری ها هستند.

انواع لک های صورت

  • کک و مک
  • ضایعات پوستی ناشی از جوش در صورت.
  • لکه های صورت مربوط به پیری
    کک و مک صورت ناشی از نور خورشید.
  • لکه های صورت ناشی از التهاب و زخم.
  • کمبود ویتامین باعث ایجاد لکه های صورت می شود.
  • لکه های پوستی و خالهای مادرزادی
  • لکه های صورت مربوط به بارداری (پلاسما)
  • ضایعات صورت ناشی از بیماری های خاص
لک های صورت
لک های صورت

استفاده از مزوتراپی برای درمان ضایعات صورت

یکی از جدیدترین تکنیک های پزشکی برای درمان لک های صورت و جوانسازی پوست افراد مزوتراپی است. در مزوتراپی از سوزن های بسیار کوچک برای تزریق موادی از جمله ویتامین ها، هورمون ها، آنزیم های مفید و عصاره های گیاهی به پوست استفاده می شود. مزوتراپی روشی موفق برای درمان لکه های ناشی از افزایش سن، اسکارهای آکنه و آسیب های پوستی است. مزوتراپی فواید زیادی دارد، از جمله اثر بسیار طولانی مدت و احتمال کمتری برای عود لکه ها هست. داروها در حین مزوتراپی به صورت موضعی تزریق می شوند و بیشترین اثرات مفید را به پوست می دهند. تاثیر فوق العاده این روش همان چیزی است که آن را بسیار محبوب کرده است.

جوانسازی پوست و مو با مزوتراپی

مزوتراپی دور چشم برای رفع سیاهی و گودی زیر چشم

استفاده از میکرونیدلینگ در نواحی خاصی از صورت

میکرونیدلینگ که از دستگاهی با سوزن‌های بسیار کوچک استفاده می‌کند، تکنیک دیگری برای از بین بردن لکه‌های صورت است. این سوراخ های میکروسکوپی با ورود این سوزن های ریز به داخل پوست ایجاد می شود. در نتیجه تولید کلاژن و بازسازی و ترمیم سلول های پوست تحریک می شود. این کلاژن های جدید چین و چروک و لکه های پیری را از بین می برند و در عین حال لایه ای جوان و صاف به پوست می بخشند. لایه اپیدرم پوست به لطف میکرونیدلینگ که مزیت اصلی آن است، ضخیم تر و سفت تر و همچنین زیباتر و انعطاف پذیرتر می شود.

بهترین دکتر میکرونیدلینگ در کرج

درمان دارویی برای بیماری های پوستی صورت

برای درمان لک های صورت بسیاری از افراد به دنبال قرص هستند. داروهای متعددی که برای درمان ملاسما یا سایر لک‌های صورت استفاده می‌شوند اثر کوتاه‌مدتی دارند و در نهایت لکه‌ها برمی‌گردند و حتی بیشتر از قبل مشخص می‌شوند. داروهایی مانند ترتینوئین، هیدروکینون، آربوتین، کوجیک اسید و AHA برای افرادی که می‌خواهند لکه‌های صورت را با دارو درمان کنند، تجویز می‌شوند، زیرا تولید ملانین پوست را کاهش می‌دهند. هیدروکینون موثرترین دارو برای لک های صورت است.

جمع بندی

ما با هم به بررسی علل لکه های صورت پرداختیم. اکنون باید بررسی کنید که کدام یک از موارد منجر به لکه شدن پوست شما شده است. برای اینکه بتوانید پوستی زیبا و شاداب داشته باشید، می توانید با استفاده از محلول های ذکر شده در بالا، این لک ها را کم یا از بین ببرید. لازم به ذکر است که بهتر است قبل از استفاده از داروهای شیمیایی مانند کرم های روشن کننده و لایه بردار با پزشک متخصص مشورت کنید و کرمی سازگار با پوست خود تهیه کنید.

چقدر این مطلب برای شما مفید بود؟

با انتخاب قلب ها به مطلب امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 2

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

مشاوره خدمات زیبایی